Hoppa till innehåll

Coolifting

Ansiktsbehandlingen Coolifting att boka till ett otroligt förmånligt pris. Nu 1450 kr (ord. pris 1950 kr)

Coolifting

Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskel – avslappnande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Vilka områden kan jag behandla?
Coolifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat. Linjer/rynkor såsom glabella (mellan bryn), nasolabiala vecken (linjer runt munnen) längsgående rynkor i pannan och linjer runt ögon.

Överlägsna resultat:

  • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
  • Stramar upp huden
  • Slätar ut och stramar upp dekolletage
  • Motverkar påsig, trött och glåmig hy
  • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
  • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster
  • Återfuktar på djupet

Hur går CooLifting till?
CooLifting-pistolen skapar ett högt tryck av CO2-gas som genererar en väldigt låg temperatur, detta ”blåses” på huden tillsammans med ett serum, bestående av hyaluronsyra samt en avslappnande peptid. Trycket och kylan för ner serumet på djupet i huden (dermis) utan behov av en injektion.

Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?
Själva behandlingen tar ca 5 minuter. Vid ditt första behandlingstillfälle bokar vi upp 30 min, då vi gör en ansiktskonsultation, tar före-/efterbilder och lyfter funderingar kring behandlingen. Vid uppföljande behandlingar bokar vi 15 min för rengöring och behandling. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 5–8 gånger. Under kuren gör man behandlingen 1 gånger i veckan. Därefter fyller du på med hyaluronsyran och peptiderna var 6-8:e vecka. Resultatet håller upp till 6 månader men är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *