24 september, 2017

Kroppsbehandling

Massage är en metod för avslappning, för att minska och eller förebygga spänningar. Hormoner såsom oxytocin-må bra-hormon frisätts vilket kan bidra till välbefinnande

GRAVID-MASSAGE, 60 min 690 kr
Me & Mini gravidmassage är en helkroppsmassage helt anpassad för den gravida kroppen. Me & Mini gravidmassage lindrar smärta och minskar spänningar, återfuktar med effektiva oljor som ger huden bästa förutsättningar för att anpassa sig under graviditetens förlopp. Massagen är väldigt avslappnande och en bra förberedelse inför förlossningen.

HOT STONE-MASSAGE,  60 min 690 kr
En massage med varma lavastenar. Värmen från stenarna tillsammans med massagen ökar cirkulationen i kroppen. En härligt avslappnande och värmande behandling.

HELKROPPS-MASSAGE,  60 min 640 Kr 

RYGG-MASSAGE, 30 min 390 Kr

TOPP TILL TÅ, ca 70 min 940 
En avkopplande behandling som inleds med helkroppsmassage, därefter fortsätter behandlingen med ansiktsbehandling. Ansiktsrengöring, peeling, mask och avstressande ansikts- och nackmassage. Avslutas med serum, ögon- och ansiktskräm.

CELLULIT OCH HUDUPPSTRAMNING  MAGIC POT KROPP, ca 50 min 790 kr
Få fastare och slätare hud kring mage, lår eller rumpa med radiofrekvens, led-ljus samt vaccum. Behandlingen inleds med rengöring, kräm appliceras och sedan behandlas valt område. Kurbehandling kan ske med 4-7 dagars mellanrum. Radiofrekvens värmer vävnaden så att mikrocirkulation ökar vilket innebär att syre och näringstillförseln ökar. Kollagenet värms upp och blir spänstigare. För att hjälpa kroppen att forsla bort slaggprodukter som finns i kroppen är det viktigt att du dricker 1 liter vatten i samband med behandling.