Hoppa till innehåll

KROPPSBEHANDLING, MASSAGE, FÖTTER & SKÖNA SÖNDAG

Massage är en metod för avslappning, för att minska och eller förebygga spänningar. Hormoner såsom oxytocin-må bra-hormon frisätts vilket främjar välbefinnande. Du har möjlighet att välja till tilläggsbehandlingar till alla kroppsbehandlinga för att få en bättre effekt av din behandling. 

TOPP TILL TÅ, ca 70 min, 1250 kr
En avkopplande behandling som inleds med helkroppsmassage, därefter fortsätter behandlingen med ansiktsbehandling. Ansiktsrengöring, peeling, mask och avstressande ansikts- och nackmassage. Avslutas med serum, ögon- och ansiktskräm.


LYMFMASSAGE,
60 minuter  990 kr
Lymfmassage är en enkel men effektiv metod som förbättrar funktionen i lymfsystemet. Det ger goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom. Lymfmassage består av djupandning, lätta tryck samt strykningar i lymfflödets riktning som stimulerar transporten av överskott-svätska och slaggprodukter ut ur kroppen. De olika teknikerna i lymfmassagen hjälper både till att lossa på kompakt bindväv och öka lymfflödet. Lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Därför är behandlingen upplagd för att skapa lugn och hjälpa dig att slappna av på djupet.

Tecken på att ditt lymfsystem kan behöva lite extra omhändertagande är om du:

  • Känner dig tung och svullen
  • Ständigt är trött
  • Upplever en mental dimma och trötthet
  • Ofta drabbas av förkylningar och infektioner
  • Har värk och smärta
  • Har torr hy med utslag och eksem
  • Har domningar och pirrningar i armar och ben.

Lymfmassage är en behandling som passar alla. Det kan vara extra viktig för dig som har fått lymfknutor bortopererade eller strålats i samband med cancerbehandling; har någon typ ödem, primärt eller sekundärt; fibromyalgi; restless-legs; och trötthetssyndrom. Lymfmassage ges inte under pågående cytostatikabehandling.

HOT STONE-MASSAGE, 60 min 950 kr
Hot Stone massage är avkopplande och värmande massage både för kropp och sinne. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper i sin tur till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen).

GRAVIDMASSAGE, 60 min 890 kr
Me & Mini gravidmassage är en helkroppsmassage helt anpassad för den gravida kroppen. Me & Mini gravidmassage lindrar smärta och minskar spänningar, återfuktar med effektiva oljor som ger huden bästa förutsättningar för att anpassa sig under graviditetens förlopp. Massagen är väldigt avslappnande och en bra förberedelse inför förlossningen.

MASSAGE, rygg-30 minuter/ kropp-60 minuter, 590/890 kr
Massage, en avkopplande massage för dig som vill varva ned i en stressig vardag. Mjuka rörelser och med ett lätt tryck. Avslappnings-massage har också en lugnande effekt på nervsystemet. Dessutom får massage igång produktion av må-bra hormon- oxytocin.

ANSIKT, NACK, SKALP & DEKOLLETAGE-MASSAGE, 50 min, 890 kr
En avkopplande ansiktsmassage som ger dig total avkoppling och välbefinnande. Behandlingen inleds med rengöring, peeling och sedan masseras ansikte, nacke, dekolletage och skalp för maximal avkoppling samt för att frigöra spänningar. Under ansiktsmassagen appliceras kräm-mask som är anpassad utefter ditt hud-tillstånd. Avslutas med serum och kräm.

FÖTTER
Vårda dina fötter. Yumifeet är en mycket väl- och mjukgörande behandling.

YUMIFEET/FOTVÅRD, ca 60 min 790 kr
Fot-behandling för dig med friska fötter som behöver fräschas upp. Dina fötter kommer både kännas och se bättre ut. En behandling som reducerar förhårdnader och döda hudceller. Denna effektiva behandling ger dig mjuka fötter och motverkar hudsprickor och förhårdnader. Inpackning, filning samt klippning av naglar och nagelbandsvård. Lackning. Avslutas med en ljuvlig fot- och vad-massage. Lacket får du med dig hem. Ta gärna med öppna skor/sandaler som du tar på efter behandling.

SKÖNA SÖNDAG, ca 2,5 timme 1050 kr/person
Boka ”Sköna söndag” i grupp (2-5 personer). Det går fint att boka detta event även andra dagar. Ansikts-kur med underbara produkter från Thalion, fot och handkur med paraffinbad som ni utför själva med guidning. Ansikts, nack och skalpmassage som jag utför cirka 20 minuter. Det bjuds på vatten, te, smooothie, frukt och choklad.

Tillägg till kroppsbehandling:

Övningar på vibrationsplatta, 10 min 150 kr
Vibrationsplatta ger vibrationer som ökar blodcirkulation och aktiverar ett trögt lymfsystem. Bra träning för balansen och kroppens alla muskler. Övningar på vibrationsplatta kan främja utrensning av slaggprodukter och överskottsvätska samt minska svullnad och stelhet. 

Infraröd värmeterapi, 75 kr 
En infraröd värmemadrass som verkar under din behandling. Ger djupgående värme som gynnar muskler och leder. Främjar avkoppling och kan reducera smärta i kroppen.