Hoppa till innehåll

KROPPSBEHANDLING & MASSAGE

Massage är en metod för avslappning, för att minska och eller förebygga spänningar. Hormoner såsom oxytocin-må bra-hormon frisätts vilket främjar välbefinnande.

TOPP TILL TÅ, ca 70 min, 1150 kr
En avkopplande behandling som inleds med helkroppsmassage, därefter fortsätter behandlingen med ansiktsbehandling. Ansiktsrengöring, peeling, mask och avstressande ansikts- och nackmassage. Avslutas med serum, ögon- och ansiktskräm.

GRAVID-MASSAGE, 60 min 890 kr
Me & Mini gravidmassage är en helkroppsmassage helt anpassad för den gravida kroppen. Me & Mini gravidmassage lindrar smärta och minskar spänningar, återfuktar med effektiva oljor som ger huden bästa förutsättningar för att anpassa sig under graviditetens förlopp. Massagen är väldigt avslappnande och en bra förberedelse inför förlossningen.

RYGG-MASSAGE, 30/60 min, 590/890 kr

Massage, en avkopplande massage för dig som vill varva ned i en stressig vardag. Mjuka rörelser och med ett lätt tryck. Avslappnings-massage har också en lugnande effekt på nervsystemet. Dessutom får massage igång produktion av må-bra hormon- oxytocin.

ANSIKT, NACK, SKALP & DEKOLLETAGE-MASSAGE, 50 min, 890 kr

En avkopplande ansiktsmassage som ger dig total avkoppling och välbefinnande. Behandlingen inleds med rengöring, peeling och sedan masseras ansikte, nacke, dekolletage och skalp för maximal avkoppling samt för att frigöra spänningar. Under ansiktsmassagen appliceras kräm-mask som är anpassad utefter ditt hud-tillstånd. Avslutas med serum och kräm.