IPL

På mottagningen finns Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker så som Sundets Hudvård. Med IPL arbetar vi med permanent hårborttagning, hudförbättring så som tex nybildning av kollagen och elastin.

Vid hudföryngring arbetar vi med ett gult Intensivt Pulsat Ljus (IPL.) IPL behandlar effektivt skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande. Powerlite® IPL verkar på djupet och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera nybildning av kollagen och elastin. Ljuset startar en naturlig process så att nya friska celler bildas inifrån. Dessutom kan du på bara någon enstaka behandling ta bort dina åldersfläckar eller ytliga blodkärl med Powerlite® IPL.

För att behålla din friska, ungdomliga hy är det viktigt att du tar hand om den. Powerlite® IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom säkra och snabba. Powerlite IPL behandlar bl.a.

  •  Hår
  • Ytliga blodkärl
  • Hudföryngring

Borttagning av kärl och pigmentering:

1-2 pulser 15 min, 650 kr

3-4 pulser, 1000 kr

Ansikte, 2500 kr

Panna, 1200 kr

Kinder, 1200 kr

Dekolletage, 1500 kr

Överläpp, 800 kr

Hals, 1200 kr

Händer, 1000 kr