19 september, 2017

Ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLING

 

Esse probiotic skincare är ett ekologisk hudvårdsmärke från sydafrika som jobbar med levande probiotika ”framtidens hudvård”. Esse har utvecklat produkter som skapar en optimal balans av mikrober som håller tillbaka åldersprocessen och återskapar en fungerande hudbarriär. För att kunna nå dit har Esse använt sig av prebiotika för att ge näring till de godartade Mikroberna. Dom använder även probiotika för att aktivt förändra fördelningen av mikrober i och på huden. Alla deras produkter håller en Ph nivå mellan 4 och 5. Esse är ekologisk certifierade, stödjer rättvis handel, vegan och är emot djurförsök

 

Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtillstånd, allmänt hälsotillstånd och egna önskemål. Fokus läggs på, djuprengörande/fuktgivande/lugnande/good-ageing.

* och **  och *** Se info om apparatur längre ner på sidan.

LYX, 90 min 950 kr

Ryggmassage ca 10 min. Rengöring, peeling, ånga och varma handdukar, **mikro dermabrasion (lätt hudslipning), brynansning, serum som slussas ned med ***ultraljud, ansikts och- dekollotagemassage, masker och varm handduk, hand eller skalp-massage, serum och avslutas med ögon och dagkräm.

KLASSISK, ca 60 min 650 kr

Rengöring, peeling och ånga, varma handdukar, portömning, brynansning, ansiktsmassage och dekollotagemassage, mask och avslutas med serum och ögon och ansiktskräm.

KLASSISK LITEN, 45 min 500 kr

Rengöring, peeling och varma handdukar, porrengöring med *skinscrubber, serum, massage, mask med varma handdukar, serum, ögon och dagkräm.

NBE-BEHANDLING ANSIKTE, 60 min 790 kr
Rengöring, peeling, NBE-apparatur med radiofrekvens, algmask, dag och ögonkräm.

Deep skin ansikte, 60 min, 790 kr
Rengöring, enzympeeling, mikrodermabrasion, DEEP SKIN och serum, ansiktsmask, dagkräm och ögonkräm.

DEEP SKIN & NBE, 80 min 1390 kr
Rengöring, hudslipning, enzympeeling, DEEP SKIN- inslussning av serum, nbe- radiofrekvensbehandling, mask, dag och ögonkräm.

MICRO NEEDLING, 60 min 1490 kr
Rengöring, peeling, förberedelse av huden, micro needling, mask, serum, ögonkräm och solskydd.  Kur 3 ggr ges 10 % prisavdrag

TILLVAL APPARATUR

Magic Pot, 20 min 300 kr (läs mer om Magic Pot under apparatur).

Mikro Dermabrasion, 15 min 200 kr

Esse Ampull, 200 kr

 

DERMAQUEST PEELS

DermaQuest designer peels 40 min pris från 650:-

 Vid kur 4 ggr 2600 kr  fås ett start-kit  från Dermaquest för ansikte  värde 890 kr


A
vancerade exfolierings behandlingar anpassade efter din hudtyp och ditt behov.

Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden

 

KURBEHANDLING,

Välkommen att prova på världens mest avancerade Probiotiska Ansiktsbehandling! Denna kurbehandling om fyra tillfällen under fyra veckor omvandlar, förbättrar och förstärker din huds mikroflora.
Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elasticitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans.

Nu lanserar Esse Probiotic Skincare en intensivare form av salongsbehandling i form av ampuller, för att för att skapa ett större resultat med lång hållbarhet! Ditt problem har fått en lösning!
Intensity – linjer och rynkor
Hyaleronic – slapphet
Hydroboost – känslig och torr hud
Bright – pigmentförändringar
Clarifying – Acne och oren hud

Ansiktsbehandling-Kur, 4 ggr 2400 kr/ tillägg i ansiktsbehandling 1 ampull 200 kr.

Ampullerna finns att addera till valfri Esse ansiktsbehandling eller som kur-behandling. 4 behandlingstillfällen på 4 veckor. Första behandlingen är en timmes klassisk AB och de följande 3 är korta 20-30 min behandlingar.

Ansiktsbehandling-Probiotic boost- kur, 4 ggr 3400 kr.

4 behandlingstillfällen på 4 veckor. Första behandlingen är en timmes klassisk AB och de följande 3 är korta 20-30 min behandlingar.

 


Förklaringar apparatur:

*Skin scrubber: denna apparatur har utformats för att exfoliera huden, hjälpa till att ta bort comedoner och döda hudceller. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.

**Diamond mikrodermabrasion: innebär att överhuden slipas på mekanisk väg, det kan även nämnas som en exfoliering av huden, död hud och orenheter sugs upp av ett vacuum. Vacuumet gör så att blodcirkulationen sätts igång och processen stimulerar både kollagenet och elastinet. Själva slipningen görs med ett munstycke bestående av diamanter, detta förs med ett jämnt tryck över huden. Diamond mikrodermabrasion är en apparatur som kan balansera och föryngra huden. det är viktigt att skydda huden från solen efter behandling.

***Ultraljud:Apparatur med högfrekevens som ligger mellan 20 000-30 000 vibrationer per sekund ökar genomsläppligheten i cellerna så att verksamma hudvårdsprodukter kan göra nytta på djupet.Fransar och bryn

Välskötta, formade, färgade fransar och bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Ett effektivt sätt med små förändringar för att få ett mer markerat ansikte och en djupare blick. Under fransfärgningen appliceras en ögonmask som ger fukt runt ögonområdet. Vid de flesta frans och bryn-behandlingar ges en avkopplande och skön nackmassage. 

FÄRGA FRANSAR OCH BRYN SAMT BRYNPLOCK350 kr

FÄRGA FRANSAR200 k

FÄRGA BRYN SAMT BRYNPLOCK200 kr

ÖGONFRANSUPPBÖJNING, 400 kr

BRYNPLOCK, 150 kr

LASHLIFT MED FÄRGNING & KERATINBEHANDLING, 690 kr