ANSIKTSBEHANDLING

Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtillstånd och egna önskemål. Jag är tacksam för information om sjukdomar och allergier.

SYNERGI+, 70 min1600 kr

  1. Deep wash är rengöring i tre olika steg  för en grundlig ansiktsrengöring. 2. Active skin, detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett tillsammans med någon av de två medföljande gelerna. Detta leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde. Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt. 3 All U Need handtaget har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfuktande. Detta handtag med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt. Handtaget har en inbyggd temperaturmätare som indikerar när temperaturen i huden nått 40 grader och det är dags att byta behandlingsområde. 4 Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger fin lyster.

SKIN PEN- MICRONEEDLING, 60 min 2050 kr
Rengöring, förberedelse av huden, micro- needling med anpssat serum, skalp och nackmassage, anpassad kräm för Skin Pen- microneedling. Kräm för hemvård fås med efter behandling.

NBE 1000 ANSIKTE, 60 min1050 kr
Rengöring, peeling, NBE-apparatur med radiofrekvens, algmask, ögon- och dagkräm. Nbe-behandling känns som en ljuvlig och energigivande massage. Närings och syretillförseln ökar till cellerna. Hudföryngrande, reducerar linjer och verkar uppstramande.

LPG, 40 min 890 kr
Endermolift för ansiktet stimulerar produktion av kollagen och elastin, reducerar linjer och ger huden  lyster. Rengöring, lpg-massage, serum, ögon och mjukgörande kräm.

LPG & Peels, 60 min 1500 kr
En ansiktsbehandling med Lpg och dermaquest peels. Ökar fukthalten i huden samt verkar uppstramande, ger en reducering av linjer och ett fint glow.

DERMAQUEST PEELS, 45 min 950 kr
Djupgående ansiktsbehandling anpassad efter ditt hud-tillstånd och behov.

Pumpkin resurfacer  ger fantastiska resultat på acne och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer  jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflammatorisk samtidigt som den ökar fuktnivån i huden.

Peptide resurfacer. Utmärkt för dig som vill arbeta mot hudens åldrande. Ökar fuktnivån i huden, stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudens barriärfunktion. Passar även till en känslig hud.

Hibiscis Flower är en perfekt behandling för pigmentering, känslig hud samt hud med inaktiv rosacea.

Hudterapeutens val, 70 min, 1050 kr
En unik behandling som anpassas efter hudtillstånd och önskemål I behandlingen kan ingå apparatur såsom mikrodermabrasion, lpg och /eller nbe. I behandlingen ingår rengöring, peeling, apparatur  brynplock. Avslutas med serum samt ögon- och dagkräm.

KLASSISK, 60 min  690 kr
Fokus inriktas på djuprengörande/ fuktgivande/ uppljusande/lugnande / good-ageing. Rengöring, peeling och varma handdukar, ansikt, dekolletage – och nackmassage, mask, serum, ögon och ansiktskräm.

TILLVAL i ansiktsbehandling:          

MIKRO DERMABRASION (lätt hudslipning),15 min 150 kr

PARAFFINBAD, mjukgörande för händer 150 kr

BRYNFORMNING, 100 kr

SYNERGI+ 1 handtag, 15 min 350 kr

SYNERGI+ 2 handtag, 30 min 600 kr

Förklaringar apparatur   

Synergi+, en maskin med fyra handtag som arbetar djuprengörande, reducering av linjer, uppstramande och ger mycket fukt samt  en fin lyster.

ULTRALJUD-Skin scrubber, denna apparatur med högfrekens som ligger mellan 20 000-30 000 vibrationer per sekund ökar genomsläppligheten i cellerna har utformats för att exfoliera huden, hjälpa till att ta bort comedoner. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.

DIAMOND MIKRODERMABRASION,                                                                                          
Innebär att överhuden slipas på mekanisk väg, det kan även nämnas som en exfoliering av huden, död hud och orenheter sugs upp av ett vacuum. Vacuumet gör så att blodcirkulationen sätts igång och processen stimulerar både kollagenet och elastinet. Själva slipningen görs med ett munstycke bestående av diamanter, detta förs med ett jämnt tryck över huden. Diamond mikrodermabrasion är en apparatur som kan balansera och föryngra huden. det är viktigt att skydda huden från solen efter behandling.

NBE, en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hud-föryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

SKIN PEN, MICRONEEDLING                                                                                                                          
Djupgående  nål-behandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Micro-needling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden.