19 september, 2017

Ansiktsbehandling

Ditt ansikte utsätts för påfrestningar varje dag, då det exponeras för solljus, luftföroreningar och kyla. Ansiktsbehandlingar regelbundet, (rek. var 6-8:e v.) i kombination med anpassade produkter hemma gör skillnad oavsett hudtyp. Behandlingarna skräddarsys efter dina behov och på mottagningen finns produkter för hemmabruk att köpa med hem.

Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtillstånd, allmänt hälsotillstånd och egna önskemål. Fokus läggs på, djuprengörande/fuktgivande/lugnande/good-ageing

LYX, 90 min 950 kr
Rengöring, peeling, ånga och varma handdukar, mikro dermabrasion (lätt hudslipning), brynansning, serum som slussas ned med ultraljud, ansikts och- dekollotagemassage, peel-off masker och varm handduk, hand eller skalp-massage, serum och avslutas med ögon och dagkräm.

KLASSISK, ca 60 min 650 kr
Rengöring, peeling och ånga, varma handdukar, portömning, brynansning, ansiktsmassage och dekollotagemassage, mask och avslutas med serum och ögon och ansiktskräm.

KLASSISK LITEN, 45 min 500 kr
Rengöring, peeling och varma handdukar, porrengöring med skinscrubber, serum, massage, mask med varma handdukar, serum, ögon och dagkräm.

TILLVAL APPARATUR

MAGIC POT, 20 min 300 kr (läs mer om Magic Pot under apparatur).

MIKRO DERMABRASION, 15 min 200 kr

ESSE AMPULL, 200 kr

DERMAQUEST ANSIKTSBEAHNDLING

ANSIKTSBEHANDLING 45 min pris från 650:-

 Vid kur 4 ggr 2600 kr  fås ett start-kit  från Dermaquest för ansikte  värde 890 kr

Djupgående ansiktsbehandling anpassad efter ditt hudtillstånd och behov.

Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden.

KURBEHANDLING

Välkommen att prova på världens mest avancerade Probiotiska Ansiktsbehandling! Denna kurbehandling om fyra tillfällen under fyra veckor omvandlar, förbättrar och förstärker din huds mikroflora.
Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elasticitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans.

Nu lanserar Esse Probiotic Skincare en intensivare form av salongsbehandling i form av ampuller, för att för att skapa ett större resultat med lång hållbarhet! Ditt problem har fått en lösning!

Intensity – linjer och rynkor
Hyaleronic – slapphet
Hydroboost – känslig och torr hud
Bright – pigmentförändringar
Clarifying – Acne och oren hud

ANSIKTSBEHANDLING-KUR, 4 ggr 2400 kr/ tillägg i ansiktsbehandling 1 ampull 200 kr.
Ampullerna finns att addera till valfri Esse ansiktsbehandling eller som kur-behandling. 4 behandlingstillfällen på 4 veckor. Första behandlingen är en timmes klassisk AB och de följande 3 är  20-30 min behandlingar.

FRANSAR OCH BRYN

Välskötta, formade, färgade fransar och bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Ett effektivt sätt med små förändringar för att få ett mer markerat ansikte och en djupare blick. Under fransfärgningen appliceras en ögonmask som ger fukt runt ögonområdet.                      Under behandlingen ges en skön nack, skalp eller hand-massage för att ge dig en stunds avkoppling. 

FÄRGA FRANSAR OCH BRYN SAMT BRYNPLOCK390 kr

FÄRGA FRANSAR200 kr

FÄRGA BRYN SAMT BRYNPLOCK290 kr

BRYNPLOCK, 190 kr

BRYNFÄRG, 190 kr

LASHLIFT MED FÄRGNING & KERATINBEHANDLING, 690 kr

APPARATUR

NBE 1000 ANSIKTE, 60 min 890 kr
Rengöring, peeling, NBE-apparatur med radiofrekvens, algmask, dag och ögonkräm. Nbe-behandling känns som en ljuvlig och energigivande massage. Närings och syretillförseln ökar till cellerna. Hudföryngrande, rynkreducerande och uppstramande.

MICRO NEEDLING, 60 min 1490 kr
Rengöring, peeling, förberedelse av huden, micro needling, mask, serum, ögonkräm och solskydd.
Kur 3 ggr ges 10 % prisavdrag.

 


Förklaringar apparatur:

Skin scrubber: denna apparatur har utformats för att exfoliera huden, hjälpa till att ta bort comedoner och döda hudceller. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.

Diamond mikrodermabrasion: innebär att överhuden slipas på mekanisk väg, det kan även nämnas som en exfoliering av huden, död hud och orenheter sugs upp av ett vacuum. Vacuumet gör så att blodcirkulationen sätts igång och processen stimulerar både kollagenet och elastinet. Själva slipningen görs med ett munstycke bestående av diamanter, detta förs med ett jämnt tryck över huden. Diamond mikrodermabrasion är en apparatur som kan balansera och föryngra huden. det är viktigt att skydda huden från solen efter behandling.

Ultraljud: Apparatur med högfrekens som ligger mellan 20 000-30 000 vibrationer per sekund ökar genomsläppligheten i cellerna så att verksamma hudvårdsprodukter kan göra nytta på dj

Magic Pot representerar två moderna teknologier sammanförda i en apparatur, Radiofrekvens och vakuum. Dessutom blått och rött LED-ljus.
Med Radiofrekvensbehandling erbjuds kroppsterapeuten ett verktyg som mycket snabbt uppnår en terapeutisk temperatur i den behandlade muskulaturen/huden. Med vakuum får du tag om muskulaturen/huden i det behandlande området. Beroende på hur man arbetar med den kan man få uppstramande/dränerande verkan eller muskeluppmjukande effekt. Rött LED-ljus har en cirkulationsökande effekt, stimulerar hudens funktioner, dränerar, medan det blå LED-ljuset är lugnande för huden, dämpar rodnad samt inflammationer såsom acne.

NBE är en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Deep skin är ett unikt duokoncept med dermabrasion och microneedling. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum från Nannic. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resulta. Banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Microneedling är en djupgående  nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden.