Hoppa till innehåll

ANSIKTSBEHANDLING

Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hud-tillstånd och egna önskemål. Jag är tacksam för information om sjukdomar och allergier.

ALGNEEDLING® Biomicroneedling, 45 min 1950 kr
Skapar 3 miljoner mikrokanaler på endast 5 min! Jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1 miljon mikrokanaler.  Fler mikrokanaler = mer stimulering= bättre resultat. Stimuleringen motsvarar kraften av de klassiska microneedlings behandlingar med apparatur, microneedling. Biomicroneedling är helt utan nålar – helt utan smärta och helt utan blod, men med samma resultat som traditionell microneedling (om inte bättre!). EN HELT NY REVOLUTION Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Behandlingen stimulerar hudens både epidermis och dermis. Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet.  Kan precis som klassisk microneedling användas för behandling av:

Acne & ärr
– Pigmenteringar både hormonella pigmenteringar och solskador/ åldersfläckar
– Förstorade porer/ fet hy
– Ojämn hudton

SKIN PEN- MICRONEEDLING, 45 min 2050 kr
Rengöring, förberedelse av huden, microneedling med anpassat serum, skalp och nackmassage, anpassad kräm för Skin Pen- microneedling. Kräm för hemvård fås med efter behandling.

LPG, 40 min, 890 kr
Endermolift för ansiktet stimulerar produktion av kollagen och elastin, reducerar linjer och ger huden  lyster. Rengöring, lpg-massage, serum, ögon och mjukgörande kräm.

LPG & Peels, 60 min, 1500 kr
En ansiktsbehandling med Lpg och dermaquest peels. Ökar fukthalten i huden samt verkar uppstramande, ger en reducering av linjer och ett fint glow.

DERMAQUEST PEELS, 45 min, 1050kr
Djupgående ansiktsbehandling anpassad efter ditt hud-tillstånd och behov.

Pumpkin resurfacer  ger fantastiska resultat på acne och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer  jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflammatorisk samtidigt som den ökar fuktnivån i huden.

Peptide resurfacer. Utmärkt för dig som vill arbeta mot hudens åldrande. Ökar fuktnivån i huden, stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudens barriärfunktion. Passar även till en känslig hud.

Hibiscis Flower är en perfekt behandling för pigmentering, känslig hud samt hud med inaktiv rosacea.

Tillägg till Dermaguest peels: Retinol Solutions 300 kr.

Hudterapeutens val, 60 min, 1150 kr
En unik behandling som anpassas efter hudtillstånd och önskemål I behandlingen kan ingå apparatur såsom mikrodermabrasion, lpg och /eller nbe. I behandlingen ingår rengöring, peeling, apparatur  brynplock. Avslutas med serum samt ögon- och dagkräm.

ANSIKTSBEHANDLING, 60 min,  890 kr
Fokus inriktas på djuprengörande/ fuktgivande/ uppljusande/lugnande / good-ageing. Rengöring, peeling och varma handdukar, ansikt, dekolletage – och nackmassage, mask, serum, ögon och ansiktskräm.

Ansiktsbehandling- ledterapi, 45 min 690 kr.
Rengöring, peeling, algmask, led-terapi, handmassage. Avslutas med serum, ögon och ansiktskräm.

TILLVAL i ansiktsbehandling:  

Infraröd värmeterapi, 75 kr
En infraröd värmemadrass som verkar under din behandling. Ger djupgående värme som gynnar muskler och leder. Främjar avkoppling och kan reducera smärta i kroppen.

Led-terapi & alg peel off mask, 20 min 350 kr

MIKRO DERMABRASION (lätt hud-slipning),15 min 200 kr

PARAFFINBAD, 200 kr mjukgörande för händer

BRYNFORMNING, 100 kr

Förklaringar apparatur   

ULTRALJUD-Skin scrubber, denna apparatur med högfrekens som ligger mellan 20 000-30 000 vibrationer per sekund ökar genomsläppligheten i cellerna har utformats för att exfoliera huden. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.

DIAMOND MIKRODERMABRASION,                        
Innebär att överhuden slipas på mekanisk väg, det kan även nämnas som en exfoliering av huden, död hud och orenheter sugs upp av ett vacuum. Vacuumet gör så att blodcirkulationen sätts igång och processen stimulerar både kollagenet och elastinet. Själva slipningen görs med ett munstycke bestående av diamanter, detta förs med ett jämnt tryck över huden. Diamond mikrodermabrasion är en apparatur som kan balansera och föryngra huden. det är viktigt att skydda huden från solen efter behandling.

SKIN PEN, MICRONEEDLING                                                      
Djupgående  nål-behandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden

Led-terapi är en ljusbehandling med olika ljus  öka produktionen av kollagen och elastin, förbättrar cirkulationen, reducera linjer och pigmentering/dämpa rodnad och inflammation. I behandlingen adderas alg peel off mask som väljs efter hudtillstånd och önskemål.