14 februari, 2020

Ansiktsbehandling, Frans & bryn

 

Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtillstånd och egna önskemål. Fokus inriktas på djuprengörande/ fuktgivande/ lugnande / good-ageing.  Produktrekommendation ges efter behandling.

DERMAPEN 4, 60 min 2050 kr
Rengöring, peeling, förberedelse av huden, micro needling, mask, serum, ögonkräm och solskydd

OCEAN SECRET 90 min, 1050 kr
– EXTRAORDINARY GOOD-AGEING FACIAL 90 min
En unik behandling med marina pärlor och en innovativ massageteknik som ger ett omedelbart lyftande resultat, formar ansiktskonturen och stramar åt huden. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, serum, anti-age massage, specialmask och avslutande krämer. Marin inledning, Rengöring, Lotion med marina syror, Peeling med detoxeffekt., Marin mist., Upplyftande massage av ansikte & axlar, Marina pärlor som smälter på huden för att fylla och jämna ut. Mask som jobbar anti-age. Dras bort som en andra hud. Arm- och handmassage. Avslutas med serum samt ögon- och dagkräm.

HYDRA-MINERAL 60 min ”Fukt & Good Ageing” 690 kr
Mineralbalansen är viktig för frisk hud. Denna behandling fyller huden med fukt och mineraler och ger ett nytt lyft till den fuktfattiga huden. Innehåller specialmasken Marine Osmosis som laddar huden med återfuktande och utfyllande aktiva ingredienser. I behandlingen ingår rengöring, peeling, serum, relaxing-massage, specialmask. Serum ögon-och ansiktskräm.

ACNI CONTROL 60 min ”Acne” 690 kr
Behandling som reglerar talgproduktion, djuprengör samt lugnar inflammation. Rengöring, peeling, portömning, skalp- och nackmassage, specialmask. Serum och ögon- och ansiktskräm.

ABSOLUTE GENTLENESS 60 min ”Känslig”  690 kr
Behandling som lugnar, dämpar och stärker huden. I behandlingen ingår rengöring, peeling, relaxing- massage, ansiktsmask och avslutande krämer.

MAGNIFICENT WHITE 60 min ”Uppljusande” 790 kr
En behandling med Phylawhite och vitamin C som reducerar mörka fläckar, ljusar upp och jämnar ut hudtonen samt verkar anti-age. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, serum, massage, mask och avslutande krämer. Kur rekommenderas.

NBE 1000 ANSIKTE, 60 min 950 kr
Rengöring, peeling, NBE-apparatur med radiofrekvens, algmask, ögon- och dagkräm. Nbe-behandling känns som en ljuvlig och energigivande massage. Närings och syretillförseln ökar till cellerna. Hudföryngrande, rynkreducerande och uppstramande.

Casmara ögonbehandling, 45 min 490 kr

Inleds med eye massage-glasses. Rengöring, peeling, massage med serum, peel off mask, massage med serum, peel off mask, Avslutas med kräm speciellt för ögonområdet.

PEELS ANSIKTSBEHANDLING

DERMAQUEST ANSIKTSBEHANDLING, 45 min 790 kr
Djupgående ansiktsbehandling anpassad efter ditt hudtillstånd och behov.

Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktnivån i huden.

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

ESSE, klassisk ansiktsbehandling, 60 min, 690kr
Rengöring, peeling och varma handdukar, porrengöring (ev. med *skinscrubber), serum, massage, mask med varma handdukar, serum, ögon och ansiktskräm.

KURBEHANDLING

Esse Probiotic Skincare erbjuder en intensivare form av salongsbehandling i form av ampuller, för att för att skapa ett större resultat med lång hållbarhet! Ditt problem har fått en lösning!

Intensity – linjer och rynkor
Hyaleronic – slapphet
Hydroboost – känslig och torr hud
Bright – pigmentförändringar
Clarifying – Acne och oren hud

ANSIKTSBEHANDLING-KUR, 4 ggr 2400 kr/ tillägg i ansiktsbehandling 1 ampull 150 kr.
Ampullerna finns att addera till Esse ansiktsbehandling eller som kur-behandling. 4 behandlingstillfällen på 4 veckor. Första behandlingen är en timmes klassisk AB och de följande 3 är 20-30 min behandlingar.

TILLVAL i ansiktsbehandling

BRYNPLOCK, 10 min 100 kr

MAGIC POT, 20 min 300 kr (läs mer om Magic Pot under apparatur).

MIKRO DERMABRASION (lätt hudslipning),15 min 150 kr

ESSE AMPULL, 150 kr (fuktgivande/rengörande/uppljusande/uppstramande)

FRANSAR & BRYN

Välskötta, formade, färgade fransar och bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Ett effektivt sätt med små förändringar för att få ett mer markerat ansikte och en djupare blick. Under fransfärgningen appliceras en ögonmask som ger fukt runt ögonområdet. Under behandlingen ges en skön nack, skalp eller hand-massage för att ge dig en stunds avkoppling. 

FÄRGA FRANSAR & BRYN SAMT BRYNPLOCK390 kr

FÄRGA FRANSAR200 kr

FÄRGA BRYN SAMT BRYNPLOCK290 kr

BRYNPLOCK, 190 kr

BRYNFÄRG, 190 kr

YUMILASHES 2.0 -LASHLIFT, 840 kr
Yumilashes passar alla och speciellt för dig som vill skippa lösögonfransar och mascara! Yumilashes är en vårdande och skonsam frans och ögon-behandling som lyfter och ger dina naturliga fransar vitamin keratin & kollagen-tillskott. Yumilashes är en giftfri och allergivänlig behandling som EJ innehåller några oönskade kemikalier såsom parabener eller formaldehyd. Dina naturliga fransars kvalité och kvantitet kommer även att förbättras efter 2 – 3 behandlingar med keratin- kollagen och vitaminbehandlingen. Eftersom Yumilashes ger tjocka, mörka fransar med en vacker kurva uppåt är behandlingen ett naturligt alternativ till syntetisk fransförlängning – och mascara behöver du inte längre hålla på med. Resultatet upplevs ofta som “anti-aging” eftersom fransarnas kvalitet och kvantitet förbättras vilket ger dig öppnare och piggare ögon. Behandlingen med yumilashes tar  ca 75-90 minuter. Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitamintillskott, kollagen & silica. Färgas och lyfts uppåt samt avsluta med en applicering av Keratin-mascara.

Keratinmascaran är en rekommendation som går att köpa till efter behandling.
Resultatet håller 4- 9 veckor, varierande från person till person (påverkas av fransarnas växtcykel, eftervård).

Tänk på!
Innan behandling: Avstå från mascara, oljebaserade produkter samt ögonfransböjning på ögonfransarna 24 timmar innan behandling, för att få bästa möjliga resultat.

Efter behandling: För att få bättre och längre effekt, blöt inte fransarna under två dygn efter behandlingen. Undvik även att sova på fransarna under det första dygnet.

Förklaringar apparatur:

ULTRALJUD-Skin scrubber: denna apparatur med högfrekens som ligger mellan 20 000-30 000 vibrationer per sekund ökar genomsläppligheten i cellerna har utformats för att exfoliera huden, hjälpa till att ta bort comedoner och döda hudceller. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.

DIAMOND MIKRODERMABRASION: innebär att överhuden slipas på mekanisk väg, det kan även nämnas som en exfoliering av huden, död hud och orenheter sugs upp av ett vacuum. Vacuumet gör så att blodcirkulationen sätts igång och processen stimulerar både kollagenet och elastinet. Själva slipningen görs med ett munstycke bestående av diamanter, detta förs med ett jämnt tryck över huden. Diamond mikrodermabrasion är en apparatur som kan balansera och föryngra huden. det är viktigt att skydda huden från solen efter behandling.

MAGIC POT representerar två moderna teknologier sammanförda i en apparatur, Radiofrekvens och vakuum. Dessutom blått och rött LED-ljus.
Med Radiofrekvensbehandling erbjuds kroppsterapeuten ett verktyg som mycket snabbt uppnår en terapeutisk temperatur i den behandlade muskulaturen/huden. Med vakuum får du tag om muskulaturen/huden i det behandlande området. Beroende på hur man arbetar med den kan man få uppstramande/dränerande verkan eller muskeluppmjukande effekt. Rött LED-ljus har en cirkulationsökande effekt, stimulerar hudens funktioner, dränerar, medan det blå LED-ljuset är lugnande för huden, dämpar rodnad samt inflammationer såsom acne.

NBE är en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

DERMAPEN 4- microneedling är en djupgående  nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden.