14 februari, 2020

Ansiktsbehandling

Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtillstånd och egna önskemål. Jag är tacksam för information om sjukdomar eller allergier.

SKIN PEN- MICRONEEDLING, 60 min 2050 kr
Rengöring, förberedelse av huden, micro- needling, serum, anpassad kräm för Skin Pen.

NBE 1000 ANSIKTE, 60 min 950 kr
Rengöring, peeling, NBE-apparatur med radiofrekvens, algmask, ögon- och dagkräm. Nbe-behandling känns som en ljuvlig och energigivande massage. Närings och syretillförseln ökar till cellerna. Hudföryngrande, reducerar linjer och verkar uppstramande.

LPG, 40 min 790 kr
Endermolift för ansiktet stimulerar produktion av kollagen och elastin, reducerar linjer och ger huden ny lyster. Rengöring, lpg-massage, serum, ögon och mjukgörande kräm.

PEELS ANSIKTSBEHANDLING ICE PEEL & LPG, 60 min 1700 kr
Rengöring, lpg-massage, peels, mask, serum, ögon och ansiktskräm. Serum medtages med hem ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstrammande lifting effekt. Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas. Rynkor och linjer reduceras och rodnader motverkas. ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

ICE PEEL, 30 min 950 kr

DERMAQUEST PEELS, 45 min 950 kr
Djupgående ansiktsbehandling anpassad efter ditt hud-tillstånd och behov.

Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktnivån i huden.

Peptide resurfacer är en kraftig peeling med peptider och AHA-syror. Utmärkt för dig som vill arbeta mot hudens åldrande. Ökar fuktnivån i huden, stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudens barriärfunktion. Passar även till en känslig hud.

OCEAN SECRET 90 min, 1050 kr – EXTRAORDINARY GOOD-AGEING FACIAL 90 min
En unik behandling med marina pärlor och en underbar innovativ massageteknik. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock,  serum, massage, specialmask och avslutande serum och krämer.

KLASSISK, 60 min  690 kr
Fokus inriktas på djuprengörande/ fuktgivande/ uppljusande/lugnande / good-ageing. Rengöring, peeling och varma handdukar, porrengöring (ev. med *skinscrubber), massage, mask med infrarött ljus serum, ögon och ansiktskräm.

Ekologisk, klassisk ansiktsbehandling, 60 min 690 kr
Rengöring, peeling och varma handdukar, porrengöring (ev. med *skinscrubber), serum, massage, mask med infrarött ljus, serum, ögon och ansiktskräm.

TILLVAL i ansiktsbehandling          

LPG, 15 min 300 kr

NBE 15 min 300 kr

MIKRO DERMABRASION (lätt hudslipning),15 min 150 kr

AMPULL, 150 kr (fuktgivande/rengörande/uppljusande/good-ageing)

PARAFFINBAD, mjukgörande för händer 150 kr

BRYNFORMNING, 100 kr

Förklaringar apparatur                                                                                                                             

LPG
Lipo-massage är en 100 % naturligt slimmande teknik. LPGs patenterade bearbetande individuellt styrda och motoriserade rullar tillsammans med vacuum-sug, behandlar genom att den separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett samt öka produktionen av kollagen- och elastin.

Minska lagrat fett
LPGs teknik Endermologie innebär en mekanisk bearbetning som stimulerar och separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett.

Reducera celluliter och skulptera kroppen
Lipomassage är en överlägsen bindvävsmassage som får fettcellen att släppa fettet och minska. Behandlingen reducerar även celluliter och andra ojämnheter samt ger en slätare och förbättrad hud.

Spänstigare hud och mer lyster
Lipomassage stimulerar kollagen- och elastinbildning samt främjar celltillväxten. Linjer reduceras och hyn får lyster.

Kontraindikationer (Undvik behandling)
Cancer, infektion, inflammation, blodförtunnande medicin, blodsjukdom, graviditet (förutom ben efter 3:e månaden)

ULTRALJUD-Skin scrubber
Denna apparatur med högfrekens som ligger mellan 20 000-30 000 vibrationer per sekund ökar genomsläppligheten i cellerna har utformats för att exfoliera huden, hjälpa till att ta bort comedoner och döda hudceller. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.

DIAMOND MIKRODERMABRASION                                                                                               
Innebär att överhuden slipas på mekanisk väg, det kan även nämnas som en exfoliering av huden, död hud och orenheter sugs upp av ett vacuum. Vacuumet gör så att blodcirkulationen sätts igång och processen stimulerar både kollagenet och elastinet. Själva slipningen görs med ett munstycke bestående av diamanter, detta förs med ett jämnt tryck över huden. Diamond mikrodermabrasion är en apparatur som kan balansera och föryngra huden. det är viktigt att skydda huden från solen efter behandling.

NBE
En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hud-föryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

SKIN PEN, MICRONEEDLING                                                                                                                                      
Djupgående  nål-behandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Micro-needling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.