19 september, 2017

Ansiktsbehandling, Frans & bryn

Ditt ansikte utsätts för påfrestningar varje dag, då det exponeras för solljus, luftföroreningar och kyla. Ansiktsbehandlingar regelbundet, (rek. var 6-8:e v.) i kombination med anpassade produkter hemma gör skillnad oavsett hudtyp. Behandlingarna skräddarsys efter dina behov och på mottagningen finns produkter för hemmabruk att köpa med hem.

Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtillstånd, allmänt hälsotillstånd och egna önskemål. Fokus läggs på, djuprengörande/fuktgivande/lugnande/good-ageing

LYX, 90 min 950 kr
Rengöring, peeling, ånga och varma handdukar, mikro dermabrasion (lätt hudslipning), brynansning, serum som slussas ned med ultraljud, ansikts och- dekollotagemassage, peel-off masker och varm handduk, hand eller skalp-massage, serum och avslutas med ögon och dagkräm.

KLASSISK, ca 60 min 650 kr
Rengöring, peeling och ånga, varma handdukar, portömning, brynansning, ansiktsmassage och dekollotagemassage, mask och avslutas med serum och ögon och ansiktskräm.

KLASSISK LITEN, 45 min 500 kr
Rengöring, peeling och varma handdukar, porrengöring med skinscrubber, serum, massage, mask med varma handdukar, serum, ögon och dagkräm.

TILLVAL APPARATUR

MAGIC POT, 20 min 300 kr (läs mer om Magic Pot under apparatur).

MIKRO DERMABRASION (lätt hudslipning)15 min 200 kr

ESSE AMPULL, 200 kr (fuktgivande/rengörande/uppljusande/uppstramande)

ANSIKTSBEHANDLING MED APPARATUR

NBE 1000 ANSIKTE, 60 min 890 kr
Rengöring, peeling, NBE-apparatur med radiofrekvens, algmask, dag och ögonkräm. Nbe-behandling känns som en ljuvlig och energigivande massage. Närings och syretillförseln ökar till cellerna. Hudföryngrande, rynkreducerande och uppstramande.

Dermapen 4, 75 min 2050 kr
Rengöring, peeling, förberedelse av huden, micro needling, mask, serum, ögonkräm och solskydd.

Magic Pot, 60 min 890 kr (tillval i ansiktsbehandling 30 min 300 kr)

Rengöring, peeling, serm & mask, magic pot, mask, serum, ögon och dagkräm.

DERMAQUEST ANSIKTSBEHANDLING

Djupgående ansiktsbehandling anpassad efter ditt hudtillstånd och behov.

Pumpkin resurfacer är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer är kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden.

KURBEHANDLING

Esse Probiotic Skincare erbjuder en intensivare form av salongsbehandling i form av ampuller, för att för att skapa ett större resultat med lång hållbarhet! Ditt problem har fått en lösning!

Intensity – linjer och rynkor
Hyaleronic – slapphet
Hydroboost – känslig och torr hud
Bright – pigmentförändringar
Clarifying – Acne och oren hud

ANSIKTSBEHANDLING-KUR, 4 ggr 2400 kr/ tillägg i ansiktsbehandling 1 ampull 200 kr.
Ampullerna finns att addera till valfri Esse ansiktsbehandling eller som kur-behandling. 4 behandlingstillfällen på 4 veckor. Första behandlingen är en timmes klassisk AB och de följande 3 är  20-30 min behandlingar.

FRANSAR & BRYN

Välskötta, formade, färgade fransar och bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Ett effektivt sätt med små förändringar för att få ett mer markerat ansikte och en djupare blick. Under fransfärgningen appliceras en ögonmask som ger fukt runt ögonområdet.                      Under behandlingen ges en skön nack, skalp eller hand-massage för att ge dig en stunds avkoppling. 

FÄRGA FRANSAR & BRYN SAMT BRYNPLOCK390 kr

FÄRGA FRANSAR200 kr

FÄRGA BRYN SAMT BRYNPLOCK290 kr

BRYNPLOCK, 190 kr

BRYNFÄRG, 190 kr

LASHLIFT- YUMILASHES 2.0, 850 kr

Yumilashes passar alla och speciellt för dig som vill skippa lösögonfransar och mascara! Yumilashes är en vårdande och skonsam frans och ögon-behandling som lyfter och ger dina naturliga fransar vitamin keratin & kollagen-tillskott. Yumilashes är en giftfri och allergivänlig behandling som EJ innehåller några oönskade kemikalier såsom parabener eller formaldehyd. Dina naturliga fransars kvalité och kvantitet kommer även att förbättras efter 2 – 3 behandlingar med keratin- kollagen och vitaminbehandlingen. Eftersom YUMI-Lashes ger tjocka, mörka fransar med en vacker kurva uppåt är behandlingen ett naturligt alternativ till syntetisk fransförlängning – och mascara behöver du inte längre hålla på med. Resultatet upplevs ofta som “anti-aging” eftersom fransarnas kvalitet och kvantitet förbättras vilket ger dig öppnare och piggare ögon. Behandlingen med yumilashes tar  ca 75-90 minuter. Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitamintillskott, kollagen & silica. Färgas och lyfts uppåt samt avsluta med en applicering av Keratin-mascara.

Keratinmascaran är en rekommendation som går att köpa till efter behandling.
Resultatet håller 4- 9 veckor, varierande från person till person (påverkas av fransarnas växtcykel, eftervård).

Tänk på!
Innan behandling: Avstå från mascara, oljebaserade produkter samt ögonfransböjning på ögonfransarna 24 timmar innan behandling, för att få bästa möjliga resultat.

Efter behandling: För att få bättre och längre effekt, blöt inte fransarna under två dygn efter behandlingen. Undvik även att sova på fransarna under det första dygnet.

 

YUMIBROWS, 640 kr

YumiBrows keratinbehandling är perfekt för dig som har tunna eller glesa ögonbryn och vill ha fylligare ögonbryn som håller i våt och torrt. Se fräsch ut trots träning, väder och vind.Passar utmärkt dig som behöver få kontroll över sina ögonbryn för att håret antingen krullar sig, växer åt olika håll, är tunna eller växer neråt.
Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och rikta fokus mot ögonen. YumiBrows både stärker de hårstrån man har och stimulerar aktivering av vilande hårsäckar.

 


Förklaringar apparatur:

Skin scrubber: denna apparatur har utformats för att exfoliera huden, hjälpa till att ta bort comedoner och döda hudceller. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.

Diamond mikrodermabrasion: innebär att överhuden slipas på mekanisk väg, det kan även nämnas som en exfoliering av huden, död hud och orenheter sugs upp av ett vacuum. Vacuumet gör så att blodcirkulationen sätts igång och processen stimulerar både kollagenet och elastinet. Själva slipningen görs med ett munstycke bestående av diamanter, detta förs med ett jämnt tryck över huden. Diamond mikrodermabrasion är en apparatur som kan balansera och föryngra huden. det är viktigt att skydda huden från solen efter behandling.

Ultraljud: Apparatur med högfrekens som ligger mellan 20 000-30 000 vibrationer per sekund ökar genomsläppligheten i cellerna så att verksamma hudvårdsprodukter kan göra nytta på djupet.

Magic Pot representerar två moderna teknologier sammanförda i en apparatur, Radiofrekvens och vakuum. Dessutom blått och rött LED-ljus.
Med Radiofrekvensbehandling erbjuds kroppsterapeuten ett verktyg som mycket snabbt uppnår en terapeutisk temperatur i den behandlade muskulaturen/huden. Med vakuum får du tag om muskulaturen/huden i det behandlande området. Beroende på hur man arbetar med den kan man få uppstramande/dränerande verkan eller muskeluppmjukande effekt. Rött LED-ljus har en cirkulationsökande effekt, stimulerar hudens funktioner, dränerar, medan det blå LED-ljuset är lugnande för huden, dämpar rodnad samt inflammationer såsom acne.

NBE är en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Microneedling är en djupgående  nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden.