Hoppa till innehåll

ANSIKTSBEHANDLING

Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter hud-tillstånd och egna önskemål. Jag är tacksam för information om sjukdomar och allergier.

NBE, en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hud-föryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

NBE 1000 ANSIKTE, 60 min, 1150 kr
Rengöring, peeling, NBE-apparatur med radiofrekvens, algmask, ögon- och dagkräm. Nbe-behandling känns som en ljuvlig och energigivande massage. Närings och syretillförseln ökar till cellerna. Hudföryngrande, reducerar linjer och verkar uppstramande.

Coolifting, 30 min 1950 kr

Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskel – avslappnande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar  huden) djupt ned i huden (dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Vilka områden kan jag behandla?
Coolifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat. Linjer/rynkor såsom glabella (mellan bryn), nasolabiala vecken (linjer runt munnen) längsgående rynkor i pannan och linjer runt ögon.

 Resultat:

  • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
  • Stramar upp huden
  • Slätar ut och stramar upp dekolletage
  • Motverkar påsig, trött och glåmig hy
  • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
  • Ger lyster
  • Återfuktar på djupet

Hur går CooLifting till?
CooLifting-pistolen skapar ett högt tryck av CO2-gas som genererar en väldigt låg temperatur, detta ”blåses” på huden tillsammans med ett serum, bestående av hyaluronsyra samt en avslappnande peptid. Trycket och kylan för ner serumet på djupet i huden (dermis).

Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?
Själva behandlingen tar ca 5 minuter. Vid ditt första behandlingstillfälle bokar vi upp 30 min, då vi gör en ansiktskonsultation, tar före-/efterbilder och lyfter funderingar kring behandlingen. Vid uppföljande behandlingar bokar vi 15 min för rengöring och behandling. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 5–8 gånger. Under kuren gör man behandlingen 1 gånger i veckan. Därefter fyller du på med hyaluronsyran och peptiderna var 6-8:e vecka. Resultatet håller upp till 6 månader men är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd.

CooLifting passar alla hudtyper och åldrar, kan göras året om och innebär ingen återhämtning eller risker för din hud!

Ansikte:1950 kr   

Ansikte, hals & dekolletage: 3495 kr   

4-kort. Fyra behandlingar av ansikte/hals/dekolletage: 4950 kr  

8-kort.Åtta behandlingar av ansikte/hals/dekolletage: 9600 kr

SKIN PEN- MICRONEEDLING, 60 min 2050 kr
Rengöring, förberedelse av huden, micro- needling med anpassat serum, skalp och nackmassage, anpassad kräm för Skin Pen- microneedling. Kräm för hemvård fås med efter behandling.

LPG, 40 min, 890 kr
Endermolift för ansiktet stimulerar produktion av kollagen och elastin, reducerar linjer och ger huden  lyster. Rengöring, lpg-massage, serum, ögon och mjukgörande kräm.

LPG & Peels, 60 min, 1500 kr
En ansiktsbehandling med Lpg och dermaquest peels. Ökar fukthalten i huden samt verkar uppstramande, ger en reducering av linjer och ett fint glow.

DERMAQUEST PEELS, 45 min, 950 kr
Djupgående ansiktsbehandling anpassad efter ditt hud-tillstånd och behov.

Pumpkin resurfacer  ger fantastiska resultat på acne och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

MangoBrite resurfacer  jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflammatorisk samtidigt som den ökar fuktnivån i huden.

Peptide resurfacer. Utmärkt för dig som vill arbeta mot hudens åldrande. Ökar fuktnivån i huden, stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudens barriärfunktion. Passar även till en känslig hud.

Hibiscis Flower är en perfekt behandling för pigmentering, känslig hud samt hud med inaktiv rosacea.

Hudterapeutens val, 60 min, 1150 kr
En unik behandling som anpassas efter hudtillstånd och önskemål I behandlingen kan ingå apparatur såsom mikrodermabrasion, lpg och /eller nbe. I behandlingen ingår rengöring, peeling, apparatur  brynplock. Avslutas med serum samt ögon- och dagkräm.

ANSIKTSBEHADNLING, 60 min,  790 kr
Fokus inriktas på djuprengörande/ fuktgivande/ uppljusande/lugnande / good-ageing. Rengöring, peeling och varma handdukar, ansikt, dekolletage – och nackmassage, mask, serum, ögon och ansiktskräm.

TILLVAL i ansiktsbehandling:          

MIKRO DERMABRASION (lätt hud-slipning),15 min 200 kr

PARAFFINBAD, mjukgörande för händer 200 kr

BRYNFORMNING, 100 kr

Förklaringar apparatur   

ULTRALJUD-Skin scrubber, denna apparatur med högfrekens som ligger mellan 20 000-30 000 vibrationer per sekund ökar genomsläppligheten i cellerna har utformats för att exfoliera huden. Den används också för att penetrera näringsämnen djupare i huden.

DIAMOND MIKRODERMABRASION,                        
Innebär att överhuden slipas på mekanisk väg, det kan även nämnas som en exfoliering av huden, död hud och orenheter sugs upp av ett vacuum. Vacuumet gör så att blodcirkulationen sätts igång och processen stimulerar både kollagenet och elastinet. Själva slipningen görs med ett munstycke bestående av diamanter, detta förs med ett jämnt tryck över huden. Diamond mikrodermabrasion är en apparatur som kan balansera och föryngra huden. det är viktigt att skydda huden från solen efter behandling.

SKIN PEN, MICRONEEDLING                                                      
Djupgående  nål-behandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Micro-needling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden.