Hoppa till innehåll

DIATERMI/PLASMA PEN

Diatermi, borttagning av skintags, fibrom, angiom(borttagning av godartade hudförändringar).

1 styck 650 kr

2 styck 1200 kr

3 – 4 styck 2000 kr

PLASMA LIFT ÄR EN PLASMALJUSBEHANDLING SOM KRYMPER ÖVERFLÖDIG OCH LÖS HUD, FÖR ATT LYFTA OCH STRAMA UPP. PLASMA LIFT NORDIC (PLN) LIGGER I FRAMKANT VAD GÄLLER PLASMALJUSBEHANDLINGAR OCH PLASMAPENNAN ÄR UNIK I SITT SLAG. DENNA REVOLUTIONERANDE METOD KAN UPPNÅ RESULTAT SOM ÄR JÄMFÖRBARA MED RESULTATEN FRÅN PLASTIKKIRURGI.  

Behandlingsområden med Plasma lift:

-Hängande ögonlock

-Hudflikar

-Slapp hud under ögon

Pris:

Ögonlock, 3990 kr

Kråksparkar, 1990 kr

Vad är plasma lift?

Med hjälp av Plasma Lift Nordics speciella plasmapenna fokuseras en stråle av plasmaenergi för att förbättra de ytliga skikten av huden utan att skada de underliggande eller intilliggande vävnaderna. Den är baserad på överföring av kontrollerad mängd energi genom jonisering av atmosfärisk luft. Denna process utlöser en omedelbar sammandragning och åtdragning av hudfibrer för att skapa ett lyft och föryngrande effekt. En bedövningssalva läggs på området innan behandling. Majoriteten tycker att det inte känns så mycket, medan andra tycker att det gör ont. Det är väldigt individuellt.  

 Hur många behandlingar behövs?

En behandling är vanligtvis tillräcklig för att uppnå önskade resultat. Och det fullständiga resultatet syns fullt efter 3 månaders läkning. Har man mycket tunga ögonlock eller mycket lös hud kan fler behandlingar behövas då det är begränsat hur mycket den krymper huden efter en behandling. Ytterligare behandling kan göras tidigast efter 3 månader. Resultatet förväntas vara som mest synbart i minst 9 månader, men anses samtidigt permanent. Det går sedan tillbaka av sig självt med det naturliga åldrandet. 

 Vad ska man tänka på efteråt?

Efter behandlingen kan man vara svullen och ha rodnad på och omkring det behandlade området första veckan efter behandlingen. Vissa kan även få extrem svullnad men som fortfarande anses normalt. 

Ansamlingar av gulaktiga/bruna skorpor upp till 0,2 mm i diameter visas och förblir synliga i ca 7 dagar. Dessa ska man inte pilla på utan låta läka ifred. Man kan ha en rodnad i det behandlade området i upp till 3 månader efter avslutad behandling, beroende på känslighet i huden. Man bör inte utsätta huden för direkt solljus kommande 3 månader efter behandling p.g.a. att man kan dra åt sig pigment och det kan skapa mörka fläckar, så kallad hyperpigmentering. Man kan tex skydda med solglasögon eller kläder. Och sedan fortsatt skydda med SPF 50 kommande halvåret efter behandling.  

 

DU BÖR INTE HA VID BEHANDLING:

– Kontaktlinser under behandlingen för ögonlock, samt inte ha dem i följande 72 timmar efter behandling. 

– Vara gravid eller amma

– Diabetes måste behandlas varsammare – 2 behandlingar istället för 1 kan komma att behövas.

– Ha pågående rosacea, psoriasis, eksem eller sår i behandlingsområdet

– Äta blodförtunnande mediciner eller receptbelagda krämer i området (aknemediciner).

– Gjort djupgående hudbehandling i området de senaste 3 månaderna (ögonlocksplastik, ansiktslyft, ögonlaser)

– Gjort botox, fillers, laser, kemisk peeling på området de senaste 21 dagarna.

– Ha någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloidärrbildning.

-18-årsgräns

-Tyvärr kan vi inte behandla mörkare hy pga. stor risk för hyperpigmentation (mörka fläckar kan uppstå och bli permanenta)

-Samma sak gäller för Vitiligo (ljusa avgränsande hudpartier) då det istället kan orsaka vita bestående fläckar efter en behandling.