Hoppa till innehåll

LPG

Tack vare det patenterade  behandlingshuvudet gör endermologie det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning (armar, mage, rygg, midja, lår etc). Behandlingen anpassas efter kundens behov.

Reducering av celluliter

Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor (även den smalaste och mest vältränade kan få celluliter) och består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår.

Uppstramning av huden

Hudens elasticitet kan påverkas av olika faktorer; viktförändring, graviditet, ålder mm är faktorer som gör att huden tappar sin spänst. Det påverkar hela kroppen men blir ofta mer påtagligt på vissa områden såsom insida lår, mage och armar. LPG Endermologie stramar upp huden och inriktas framförallt på de områden kunden har problem.

Svullna ben

Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulation  inte fungerar riktigt bra. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage, vilket minskar svullnaden.

Välmående

Behandling med LPG Endermoloigie är i regel behaglig. Upplev en exklusiv behandling som erbjuder extrem effekt och avkoppling.
Hur många Endermologie-behandlingar behövs? Minst 8 behandlingar med besök1-2 ggr / vecka.
Hur länge ”håller” resultatet av LPG Endermologie? Flera månader ibland upp till flera år om underhållsbehandlingen fortsätter. Ålder, livsstil, kost och hormonella betingelser påverkar naturligtvis resultatet. (Med 1 gång/månad förbättrar man dessutom sina resultat).

 

Lpg- Alliance, kropp 40 min 

1 gång, 890 kr
5 ggr, 4000 kr
10 ggr, 7500
15 ggr, 10500kr

Lpg- Alliance ansikte 40 min

1 gång, 890 kr

5 ggr, 4000 kr
10 ggr, 7500 kr
15 ggr, 10500