25 september, 2017

Hårborttagning

ALKALINE:  HAKA, KIND ELLER ÖVERLÄPP, 450 kr
En skonsam behandling som avlägsnar ljusa fina fjun i ansiktet. Efter ett antal behandlingar kan hårväxten reducerats, det kan dock aldrig utlovas total reduktion. Hur många behandlingar som krävs är väldigt individuellt och beror på olika faktorer. Rekommenderat behandlingsintervall är var fjärde vecka de första 2-3 gångerna. Bäst resultat får du om du köper med dig ett ansiktskit för 199 kr för att användas de närmaste dagarna efter varje behandling.

VAXNING
Vid all vaxbehandling ingår för – och efterbehandling för att förbereda huden inför vaxning. Hårstrået bör vara minst 0,4 cm. Undvik att duscha, bada och träna efter vaxning, huden behöver tid för att återhämta sig.
Avstå solen även solarium ett dygn efter behandling, för att undvika pigmentfläckar. Använd inte deodorant på 12 timmar efter vaxning av aXILLER. Avstå från peeling under en veckas tid men peela gärna ett dygn innan för att motverka inåtväxta hårstån. Det finns möjlighet att välja sockervax till vaxning av axiller och bikini. Sockervaxning är en skonsammare vaxnings metod samt kan minska risken för inåtväxta hårstrån.

HELA BEN (INKL. BIKINILINJEN), 600 kr

HALVA BEN (INKL. KNÄ), 290 kr

BIKINILINJEN ELLER AXILLER,  200 kr

ANSIKTE PER OMRÅDE: ÖVERLÄPP, HAKA, KINDER, 150 kr

RYGG, 350 kr