25 september, 2017

Hårborttagning


IPL

På mottagningen finns Powerlite IPL som är svensktillverkad med mer än 15 års erfarenhet av den svenska marknaden. Powerlite® IPL är patenterad, medicinskt certifierad och behandlingen utförs endast på Powerlite®-diplomerade kliniker så som Sundets Hudvård. Med IPL arbetar vi med permanent hårborttagning, hudförbättring så som tex ytliga blodkärl. När det gäller hårborttagning arbetar vi med ett rött intensivt pulsat ljus (IPL.) Ljuset förstör hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Man kan förklara processen i tre steg. Första steget appliceras oskadligt, långvågigt ljus på huden. Ljuset omvandlas till värmeenergi. I steg två så gör värmen att proteinet i de hårsäckar och hårceller som befinner sig i den växande fasen förstörs. I sista steget så kommer hårstrået till att falla av efter en till tre veckor efter behandlingen och inget nytt hår kommer till att växa ut.

Prislista hårborttagning

Överläpp 500 kr (ord.pris 1000)

Haka 600kr (ord.pris 1200 kr)

Armhålor 800 kr (ord.pris 1600 kr)

Bikinilinjen 900 (ord.pris 1800 kr)

Underben inkl knä 1500 kr (ord.pris 3500 kr)

Mage 600 kr (ord.pris 2200 kr)

Hela ryggen 2 300 kr (ord.pris 4400 kr)

 

ALKALINE:  HAKA, KIND ELLER ÖVERLÄPP, 450 kr
En skonsam behandling som avlägsnar ljusa fina fjun i ansiktet. Efter ett antal behandlingar kan hårväxten reducerats, det kan dock aldrig utlovas total reduktion. Hur många behandlingar som krävs är väldigt individuellt och beror på olika faktorer. Rekommenderat behandlingsintervall är var fjärde vecka de första 2-3 gångerna.

VAXNING

Vid all vaxbehandling ingår för – och efterbehandling för att förbereda huden inför vaxning. Efterbehandling består av ett epilatorium  appliceras som dämpar rodnad, irritation samt framförallt minskar inåtväxande hårstrån.

 

Hårstrået bör vara minst 0,4 cm. Undvik att duscha, bada och träna efter vaxning, huden behöver tid för att återhämta sig. Avstå solen även solarium ett dygn efter behandling, för att undvika pigmentfläckar. Använd inte deodorant på 12 timmar efter vaxning av axiller. Avstå från peeling under en veckas tid men peela gärna ett dygn innan för att motverka inåtväxta hårstrån.

Det finns möjlighet att välja sockervax till vaxning av axiller och bikini. Sockervaxning är en skonsammare vaxnings metod samt kan minska risken för inåtväxta hårstrån.

HELA BEN (INKL. BIKINILINJEN), 600 kr

HALVA BEN (INKL. KNÄ), 290 kr

BIKINILINJEN ELLER AXILLER,  200 kr

ANSIKTE PER OMRÅDE: ÖVERLÄPP, HAKA, KINDER, 150 kr

RYGG, 350 kr