19 september, 2017

KROPP-, HAND- & FOTBEHANDLING

Manikyr

Ta hand om dina händer. En skön manikyr är välgörande för både händer och naglar.

HAND-SPA MED PARAFFIN, 60 min, 490 kr
Filning & formning, peeling, mask, nagelbandsvård och handmassage. Avslutas med paraffin.

SHELLACK, 60 min, 490 kr
Filning & formning, nagelbandsvård och lackning med gellack (valfri kulör) i uv-lampa, Avslutas med handmassage. Gellacksborttagning ingår vid nästa tillfälle, då fås även en ansiktsrengöring med peeling, mask, ögonkräm och anpassad dagkräm.

SHELLACKBORTTAGNING, 45 min 250/450 kr

Gellackborttagning och minimanikyr. De som gjort gellack på mottagningen betalar 250 kr, övriga betalar 450 kr.


Pedikyr

En spapedikyr är en välgörande pedikyr för dig med friska fötter som behöver fräschas upp. Dina fötter kommer både kännas och se bättre ut.

SPA-PEDIKYR, ca 50 min 490 kr
Fotbad, klippning av naglar, nagelbandsvård samt filning av förhårdnader. Avslutas med en ljuvlig fot- och vadmassage.

Tillval: shellack, 15 min 150 kr

en skonsam lackbehandling som härdas i LED-lampa, hållbarhet två veckor.Kroppsbehandling

TOPP TILL TÅ, ca 70 min 840 kr

Här njuter du av en avslappnande helkroppsmassage. Inlindad i en värmefilt får du även  ansiktsrengöring, peeling och ansiktsmassage. Ansiktsbehandlingen avslutas med ögonkräm och anpassad ansiktskräm.

MASSAGE MED SKRUBB, 80 min 950 KR

Inleds med fotritual därefter påbörjas en kroppsskrubb som avtvättas med varma handdukar. Efter skrubb appliceras en mjukgörande kroppslotion. När denna verkar ges en ansiktskur. Behandlingen avslutas med massage. En välgörande behandling som ökar cirkulation, tar bort döda hudceller och gör huden len.

MAGIC POT- CELLULITREDUCERING SAMT HUDUPPSTRAMNING, 60 min    790 kr
Få fastare och slätare hud kring mage, rumpa, lår, armar med radiofrekvens. Behandlingen inleds med rengöring, kräm appliceras och sedan sätts behandlingen igång på valt område. Kurbehandling kan ske med 4-7 dagars mellanrum. Finns någon sjukdom bör jag få kännedom om denna, likaså om implantat av metall finns i kroppen, i vissa fall avråder jag behandling.

Radiofrekvens värmer vävnaden så att en mikrocirkulation ökar vilket innebär att syre och näringstillförseln ökar. Kollagenet värms upp och blir spänstigare. Efter behandling ser huden fastare ut och en minskning av celluliter har uppstått.

Fördelar med behandlingen:

  1. Cellulitreducering samt fastare hud
  2. Fantastisk omedelbar verkan, du kan mäta effekten omedelbart efter en behandling
  3. Ingen smärta och inga ärr

Före och efterbehandling:
För att hjälpa kroppen forsla bort slaggprodukter som finns i fettcellerna är det viktigt att dricka 2 liter vatten i samband med behandling. Helst bör intaget av kolhydrater begränsas under under kuren/behandlingen.