2 april, 2019

FRANS & BRYN

Välskötta, formade, färgade fransar och bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Ett effektivt sätt med små förändringar för att få ett mer markerat ansikte och en djupare blick. Under fransfärgningen appliceras en ögonmask som ger fukt runt ögonområdet. Under behandlingen ges en skön nack, skalp eller hand-massage för att ge dig en stunds avkoppling. 

FÄRGA FRANSAR & BRYN SAMT BRYN-PLOCK390 kr

FÄRGA BRYN SAMT BRYNPLOCK290 kr

BRYNPLOCK, 190 kr

FRANSFÄRGNING, 190 kr

LASHLIFT, 790 kr
Lashlift passar alla och speciellt för dig som vill skippa lösögonfransar och mascara! Lashlift är en vårdande och skonsam frans och ögon-behandling som lyfter och ger dina naturliga fransar vitamin keratin & kollagen-tillskott.  Dina naturliga fransars kvalité och kvantitet kommer även att förbättras efter 2 – 3 behandlingar med keratin- kollagen och vitaminbehandlingen. Eftersom Lashlift ger tjocka, mörka fransar med en vacker kurva uppåt är behandlingen ett naturligt alternativ till syntetisk fransförlängning – och mascara behöver du inte längre hålla på med. Resultatet upplevs ofta som “anti-aging” eftersom fransarnas kvalitet och kvantitet förbättras vilket ger dig öppnare och piggare ögon. Behandlingen med  tar ca 60 minuter. Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitamintillskott, kollagen & silica, färgas och lyfts uppåt samt avsluta med en applicering av keratin-mascara.

Keratinmascaran är en rekommendation som går att köpa till efter behandling.
Resultatet håller 4- 9 veckor, varierande från person till person (påverkas av fransarnas växtcykel, eftervård).

Tänk på!
Innan behandling: Avstå från mascara, oljebaserade produkter samt ögonfransböjning på ögonfransarna 24 timmar innan behandling, för att få bästa möjliga resultat.

Efter behandling: För att få bättre och längre effekt, blöt inte fransarna under två dygn efter behandlingen. Undvik även att sova på fransarna under det första dygnet.

SEMIPERMANENT MAKE-UP

Permanent makeup, eller kosmetisk pigmentering har de senaste åren blivit allt vanligare.  Det är praktiskt i många fall, t.ex. vid allergier mot kosmetika eller vid känslighet, om du börjar se lite sämre, eller om händerna inte är lika stadiga. Vissa använder kosmetisk pigmentering för att underlätta i vardagen och spara tid vid applicering av smink på morgonen eller efter träning vid en livsstil som är mer aktiv – då permanent makeup sitter på plats även efter bad eller träning. Vissa får tunna eller glesa ögonbryn efter år av plockning och då kan man med kosmetisk pigmentering fylla i dem och göra dem naturliga igen.

Tekniken som används idag skiljer sig mycket från det du kanske sett tidigare i form av blanka blåsvarta heltäckande ögonbryn. Idag är nålarna så tunna att man kan tatuera varje strå för sig, i vilken riktning man önskar lägga det. Det gör att resultatet blir så nära verkliga bryn att det är svårt att se skillnad. Det är detta som kallas 3D-teknik eller 3D-bryn och dessa skapas med en liten nätt penna för att få fint formade och realistiska ögonbryn. En kosmetisk tatuering försvinner nästan helt efter tre till fem år, till skillnad från permanenta tatueringar – därför behöver du fylla på med mer färg efter något år. Att välja kosmetisk tatuering är därmed INTE ett val du gör för livet, utan istället för att du under några år önskar underlätta vardagen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.