Lpg, provbehandling

Endermologie är en unik patenterad massagemetod vilken bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med en vacuumsug masserar hela kroppen. Detta medför ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler, samt att ämnesomsättningen ökar och därmed också kroppens fettförbränning. Endermologie förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Behandlingen skulpterar kroppen och ger synbara resultat såsom förbättrad hudstruktur, uppstramning av huden, reducering av celluliter samt att fettvävnaden minskar. Behandlingen hjälper till att forma och lyfta upp rumpan och framhäver kroppens konturer.
Återställer hudens elasticitet och slimmar figuren.

Du ska undvika behandling om du har:
Cancer
Infektion
Inflammation
Blodförtunnande medicin
Blodsjukdom
Graviditet

Hur många Endermologiebehandlingar behövs?
Minst 8 behandlingar med besök 2 ggr i vecka. 10–14 behandlingar är det vanligaste för ett optimalt resultat.

Hur ofta skall man gå på behandling?
Som regel bör man gå på behandling ca 2 ggr/ veckan första 8 ggr och sen 1 gång/veckan tills man uppnår resultat. Vi behandlar inte oftare än så eftersom kroppen behöver återhämta sig mellan behandlingarna. Som underhållsbehandling går många 1–2 ggr/mån.

Hur länge ”håller” resultatet av LPG Endermologie?
Flera månader ibland upp till flera år om underhållsbehandlingen fortsätter. Ålder, livsstil, kost och hormonella betingelser påverkar naturligtvis resultatet. (Med 1 gång/månad förbättrar man dessutom sina resultat)

Hur upplever man behandlingen? Gör det ont?
Känslan kan liknas vid djupgående massage. De allra flesta upplever det mycket behagligt. Behandlingen anpassas efter dig och styrkan ställs in individuellt.

Hur känns det efteråt?
De flesta patienter känner sig avslappnade och många får en energikick efteråt. Man skall tänka på att dricka minst 2 l. vatten per dag under tiden man får behandling, eftersom lymfsystemet i kroppen är stimulerat och utsöndringen kanske går något snabbare än normalt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *