Esse Probiotic Treatment med två hudterapeuter – 45 minuter

Vet Du vad goda (levande) bakterier kan göra för DIN hud? Ta chansen att få ett personligt utlåtande om din hud när experten Cecilia från Esse Probiotic Skincare kommer till salongen.

Torsdagen den 13 september mellan kl 10-18 utför hon en specialanpassad ansiktsbehandling med goda bakterier (probiotika). Optimera din mikroflora med goda bakterier, det är framtidens hudvård!

Ansiktsbehandlingen tar ca 45 minuter. Vid köp av 3 st produkter från Esse, bjuder vi Dig på
behandlingen, värde 750 kr!

Välkommen med din anmälan, finns endast ett begränsat antal platser!

Behandlingen startar med en personlig hudanalys med trippelrengöring. 

Vi exfolierar sedan bort gamla döda hudceller som gör Din hud grå, trött och matt och istället får en fantastisk lyster och glöd!

Sedan följer en skön och lätt ansiktsmassage med en riktigt närande ansiktsmask som är speciellt anpassad till Din hudtyp, tillsammans med intensivfuktande hyaluronsyra. Samtidigt har vi applicerat en lyxig och vitaliserande ögonmask som ger Dina ögon ett riktigt lyft!

Därefter boostar vi huden maximalt med den världsunika Probiotic serum, 1 miljard levande bakterier (probiotika) som ger dig den fina, fräscha och skimrande lystern. Avslutningsvis lägger vi en närande och skyddande moisturiser samt en unik och högeffektiv ögoncreme.

Du kommer även under behandlingen samtidigt få uppleva en härlig massage av trötta, torra händer och/eller fötter.

Läs mer här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *