18 september, 2017

Apparatur

Ibland kan apparatur krävas för att få ett önskvärt resultat. Sundets Hudvård erbjuder följande  behandlingar med apparatur:

– NBE-apparatur

-Deep skin

– Micro needling/Micro injector


NBE-APPARATUR

Behandling med NBE-apparatur känns som en ljuvlig och energigivande massage. Med radiofrekventa vågor ändras spänningar i kroppens celler och skapar vibrationer vilket ökar näringsupptaget och syretillförseln.

Behandlingsområden är:
– Hudföryngring och lyft
– Rynkreducering
– Slapp hud
– Celluliter

NBE-BEHANDLING ANSIKTE, 60 min 790 kr
Rengöring, peeling, NBE-apparatur med radiofrekvens, algmask, dag och ögonkräm.

DEEP SKIN

DEEP SKIN reducerar rynkor och linjer, drar samman porer och ger en fantastisk lyster. DEEP SKIN- apparatur innebär två moment, en lätt hudslipning samt inslussning av serum.

Deep skin ansikte, 60 min, 790 kr

Rengöring, enzympeeling, mikrodermabrasion, DEEP SKIN och serum, ansiktsmask, dagkräm och ögonkräm.

DEEP SKIN & NBE

Deep skin & Nbe , 80 min 1390

Rengöring, hudslipning, enzympeeling, DEEP SKIN- inslussning av serum, nbe- radiofrekvensbehandling, mask, dag och ögonkräm.

 


MICRO NEEDLING/MICRO INJECTOR 217

Med MICRO INJECTOR används uteslutande effektiva och högkvalitativa produkter från CLINICCARE. Kur om 4-6 ggr rekommenderas med ca 1 månad mellan behandlingarna (5-6 veckor mellan behandlingar mot hudbristningar).

MICRO INJECTOR 217 fungerar genom att använda en pennliknande apparatur som innehåller mikronålar för att skapa en serie av mindre vertikalt penetrerande hål i huden. Effekten av micro needling är ökad produktionen av kollagen och stimulans av cellförnyelsen. Genom att simulera kroppens egna naturliga läkningsprocess, återbygger huden sig själv till att bli tjockare, mjukare, jämnare och en tightare struktur än tidigare. Hyaluronsyrabaserade aktiva medel appliceras på huden under hela behandlingen för en djupare absorption. Behandlingstiden är kort och med 4 till 6 sessioner ges bästa resultat. MICRO INJECTOR anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård och resultaten kan jämföras med dem man får med fraktionerad laser, men man slipper sårskorpor och smärta.

Fördelar med MICRO INJECTOR är: inga hudskador, även hud som är solbrun kan behandlas, hela kroppen kan behandlas, passar alla hudtyper. Även lämplig för den tunna och känsliga huden.

MICRO NEEDLING60 min 1490 kr. Kur, 3 ggr 4023 kr

Rengöring, peeling, förberedelse av huden, micro needling, mask, serum, ögonkräm och solskydd.